Koncerter

 • Open Mic feat. - Loúa - Mårslet
  man. 05. dec.
  Mårslet
  Årets sidste original intimkoncert. Her vil jeg spille et lille set originale sange og fortælle om tilblivelsen af dem. Det er i hyggelige omgivelser og der er mulig for at du selv kan give et nummer efterfølgende eller blot blive hængende og lytte til helt nyt musik. Ses vi?
 • Zwei Grosse Bier Bar - Vejle
  fre. 09. dec.
  Vejle
  
Er du klar på en festlig fredag aften ude på floor med dine venner, mens i skråler med på de bedste radiohits? Med guitaren på ryggen og en unik sangstemme, står Loúa klar til at åbne op for hendes brede pop-repertoire.

 • Ausumgaard julemarked
  søn. 11. dec.
  Hjerm
  Magisk 3. søndag i advent? Brændte mandler, hjemmebag, julemusik og ikke mindst dét at være sammen med de mennesker jeg elsker, er jul for mig. I år har jeg et samarbejde med Ausumgaard julemarked, som emmer af alt dette, hvor jeg er så heldig at få lov til at spille livemusik i madteltet.
 • Zwei Grosse Bier Bar - Horsens
  lør. 17. dec.
  Zwei Grosse Bier Bar
  Er du klar på en festlig lørdag aften ude på floor med dine venner, mens i skråler med på de bedste radiohits? Med guitaren på ryggen og en unik sangstemme, står Loúa klar til at åbne op for hendes brede pop-repertoire.