IMG_1392.JPG

Musikken

Original musik(egne sange)

Sange og tekster har jeg altid skrevet ved siden af min udvikling på både guitar og klaver. Det er både til specielle lejligheder, og når jeg har noget på hjerte. Musikken er min ilt og min fornemmeste måde at kommunikere og arbejde med mennesker og mig selv på.

 

Genre

Pop er den primære musikgenre, som både de sange jeg spiller af andre og mine egne sange bærer præg af. Det skal dog ikke afholde dig fra at ønske en sang i en anden genre - der er altid plads til en sang mere på repertoiret. Jeg spiller alt lige fra Tina Dickow og Poul Krebs til Lady Gaga & Michael Jackson.

 

Solo, duo, trio eller band? 

Jeg danner konstellationer alt efter, hvilken lejlighed jeg skal spille til. Lige nu er jeg aktuel som sangerinde en duo med pianist Oliver Nelander og i duoen med Sabrina Noesgaard på guitar, klaver og sang. I 2020 havde jeg mit eget band, Heave, som tog udgangspunkt i mine egne sange. Derudover er jeg ellers primært selv ude at spille, men hvis det er længere spillejobs eller du, som kunde, ønsker en specifik besætning, så finder vi også ud af det.